Zo draag je jurken in de winter | Fashionchick

2022-05-29 07:44:47 By : Ms. Hze Beneficiation

Een jurk uit de kast trekken is niet het eerste wat in je opkomt wanneer de thermometer slechts één cijfer aangeeft. Maar met deze tips draag je je favoriete jurken 365 dagen per jaar.

De koude temperaturen staan niet gelijk aan een seizoen waarin je alleen broeken kunt dragen. Met de juiste jurken en een paar slimme hacks is je wintergarderobe een stuk veelzijdiger dan dat. Dit doe je door slimme onderlagen en handige accessoires. Lees verder om leuke jurken te kunnen dragen zonder onderkoeld te raken.

Het is onlosmakelijk verbonden met de winter: laagjes. Draag onder je jurk een strakke coltrui of een thermoshirt. Houd ook je korte jas, zoals een leren jack, en een kort vest bij de hand. Wanneer de temperatuur tussen binnen en buiten erg verschilt is het prettig om een laagje aan of uit te kunnen trekken. Het spreekt voor zich, maar een dikke panty is natuurlijk ook een musthave. 

Scotch & Soda | Scotch & Soda

Draag de jurk als basis van je outfit en steel de show met accessoires. Dikke, grote en grofgebreide sjaals, warme poncho's, dikke truien, faux fur-gedrapeerde doeken. Alles kan, zolang de accessoires maar een winters en cozy tintje hebben. Sieraden gemaakt van glimmende metalen of met diamantjes zorgen voor een feestelijke uitstraling en maken de look af.

Double Scarf Red / Light Pink

L.K.Bennett | de Bijenkorf

Wanneer je koude voeten hebt, maakt het vaak niet uit hoe veel lagen je erboven draagt. Met koude voeten zul je het geheid zelf ook koud hebben. Goed om te voorkomen dus! Ga voor schoenen die (ruim) boven je enkels vallen zodat de je huid niet zult raken. Schoenen met dikke zolen kunnen ook helpen, omdat dit isoleert tegen de koude grond.  

Biadelyn Hoge Laarzen Dames Zwart

Biadeb Hoge Laarzen Dames Bruin

Camel Overknee Laarzen Livia Top

Korte jassen zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar houden niet je hele lichaam warm. Lange jassen zijn daarom een go to-item wanneer je een jurk draagt in de winter. Een lange pufferjas is warmer dan een trenchcoat en perfect voor koude dagen. Alsof je een warme deken omslaat. Heerlijk wanneer je een mini-jurk draagt. Blijven je benen ook lekker warm. 

Jxwilla Dons Lang Gewatteerde Jas Dames Beige

Winterbasics die je jaar in jaar uit kunt dragen

De mooiste jurken van Fashion Week die je nu al shopt

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook We kunnen niet meer zonder: stylingtips met baggy jeans Stijladvies Lees ook Zo voeg je een vleugje jaren 80 toe aan je garderobe Stijladvies Lees ook Dresscode black tie: wat trek je aan? Stijladvies Lees ook Zo komt je figuur het beste naar voren Stijladvies Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

We kunnen niet meer zonder: stylingtips met baggy jeans

Zo voeg je een vleugje jaren 80 toe aan je garderobe

Dresscode black tie: wat trek je aan?

Zo komt je figuur het beste naar voren

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.